Tarpuna SCCL ha posat tots els mitjans tècnics i organitzatius necessaris per garantir la seguretat i integritat de les dades, així com per evitar que s’alterin, es perdin, i es tractin o s’accedeixin de manera no autoritzada. Així mateix, també assegura la confidencialitat de les dades aportades per les persones i garanteix que en cap cas seran cedides a tercers.

Les persones les dades de les quals siguin objecte de tractament podran exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els termes recollits a la legislació de protecció de dades. Aquests drets podran ser exercits tot adreçant-se per escrit a TARPUNA SCCL, F65735714, MILÀ I FONTANALS, 82, 08012, BARCELONA, o per correu electrònic a [email protected].

La finalitat del tractament d’aquestes dades és de facilitar l’ús del web www.revolta.cat i l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis d’acord amb el nostre objecte social.

Les operacions previstes per realitzar el tractament són:

  • Remissió de comunicacions informatives per correu electrònic, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions. Aquestes comunicacions seran realitzades per Tarpuna SCCL i estaran relacionades amb la informació publicada, els projectes i campanyes llançats al web de Revolta, o amb els seus col·laboradors o proveïdors amb els qui aquest hagi arribat a un acord de promoció.
  • Realitzar estudis estadístics.
  • Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol altre tipus de petició que sigui realitzada per la persona a través de qualsevol de les formes de contacte que es posin a la seva disposició.
  • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessària per a aquesta finalitat, es suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Tarpuna SCCL informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que es realitzi algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels Usuaris.

Drets que assisteixen a la Persona:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els drets:

Adreça postal: Tarpuna SCCL, C/ Milà i fontanals, 82, 08012, Barcelona.

Correu electrònic: [email protected]

Mesures de seguretat

De conformitat amb el disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, Tarpuna SCCL està complint amb totes les disposicions de les normatives GDPR pel tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l’article 5 del GDPR, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequats, pertinents i limitats al necessari en relació amb les finalitats per al que són tractats.

ENVIAMENT DE COMUNICACIONS

La subscripció al butlletí electrònic, correu electrònic o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent és totalment gratuïta i té sempre l’autorització prèvia de la persona usuària.

En compliment del que disposa la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, els usuaris i usuàries podran revocar el consentiment donat a la recepció d’aquestes comunicacions en qualsevol moment i de forma gratuïta a través de la mateixa pàgina web a la qual ha accedit, tot explicitant ‘Baixa’ en l’apartat de text lliure; mitjançant correu electrònic a [email protected]; o per carta a Tarpuna SCCL a l’adreça C/ Milà i fontanals, 82, 08012, Barcelona.

PARTICIPACIÓ A FÒRUMS, XATS I COMUNITATS VIRTUALS

Tarpuna SCCL no es responsabilitza de les opinions expressades als fòrums, xats i altres espais de participació en línia. Els missatges que es publiquin en aquests espais corresponen únicament a l’opinió dels seus autors, i no la dels administradors/as o moderadors/es.

En registrar-se en aquests espais els usuaris/es han d’acceptar no publicar material abusiu, discriminatori, obscè, vulgar, de qualsevol forma de violència, amenaçadora o cap altre que d’alguna forma violi les lleis vigents. A més, els usuaris/es accepten que Tarpuna SCCL exerceixi les accions d’esborrar, editar, moure o tancar qualsevol missatge que pugui considerar inadequat.