TITULARITAT I PROPIETAT INTEL·LECTUAL

En compliment del que s’exposa a l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, informem que aquesta pàgina web és propietat de Tarpuna SCCL, amb Cif F65735714 i domicili social a C/MILÀ I FONTANALS 08012 BARCELONA. El telèfon de contacte és el 610369628 i el correu electrònic [email protected].

L’ús d’aquest lloc web, inclòs el mer accés, està subjecte a les condicions que s’exposen aquí. El fet d’accedir a la pàgina i utilitzar els materials que conté implica que s’han llegit aquestes condicions i que s’accepten.

L’estructura i tots els textos d’aquesta pàgina estan subjectes a una llicència Creative Commons Reconeixement 3.0 Espanya, que significa que qualsevol persona o entitat pot compartir (copiar i redistribuir el material en qualsevol mitjà i format) i adaptar (refondre, transformar i crear a partir del material) per a qualsevol finalitat, incloent-hi la comercial, sempre que en reconegui l’autoria (citant el nom de l’autor, fent constar opcions.org com a font i incloent un enllaç a la llicència) i indiqui quins han estat els canvis que s’han realitzat. Això es pot fer de qualsevol forma raonable, i no es pot fer de cap manera que suggereixi que Tarpuna SCCL protegeix a qui estigui compartint o usant aquests continguts o la forma com ho faci.

ÚS DEL LLOC WEB

L’accés a www.revolta.cat per part de la persona usuària és gratuït i està condicionat a la lectura prèvia i acceptació íntegra, expressa i sense reserves d’aquest Avís legal, Termes i Condicions, vigents en el moment de l’accés, que demanem que es llegeixin detingudament.  Tarpuna SCCL no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts del lloc web, que és responsabilitat exclusiva de l’usuari que hi accedeixi o els utilitzi. Tarpuna SCCL es reserva el dret de modificar el present text legal lliurement i en qualsevol moment, sense avís previ, així com els continguts dels dominis, i els termes i les condicions d’aquest avís. En ocasions, és possible que determinades informacions i documents no es trobin accessibles.

EN LLAÇOS A ALTRES WEBS

Aquest lloc web conté enllaços o hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. La presència d’enllaços en el lloc web té una finalitat informativa. Aquests llocs tindran les polítiques de privacitat diferents dels establerts en el present document. Tarpuna SCCL declina tota responsabilitat pel compliment de les polítiques de privacitat dels llocs web de tercers i recomanem a totes les persones usuàries que en revisin les polítiques de privacitat. Tarpuna SCCL no pot garantir el contingut o les informacions que es recullin en les pàgines web esmentades ni la seva veracitat o actualització i, en conseqüència, Tarpuna SCCL queda eximida de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que es puguin derivar de la utilització de pàgines web alienes al nostre lloc web.